SoulCollage® workshop


Workshop SoulCollage®:  voor verbinding
Je eigen collages maken is een fijne en laagdrempelige manier om creatief bezig te zijn. Ook al ben je je daar misschien niet eens van bewust. Je gaat aan de slag met één of meerdere beelden en verwerkt die in een kleine collage. Vervolgens gaan we de kaart lezen volgens de methode van Seena Frost. Je zult dan ervaren hoe gemakkelijk je verbinding kan leggen tussen jouw verstand en gevoel. Het geeft inzicht in diepere gevoelens en verlangens en leert je (weer) in contact te komen met jezelf, je eigen kern. Het kan een goed hulpmiddel zijn voor nieuwe keuzes in je leven.   
 
               
SoulCollage® van Seena Frost heb ik een jaar of zes geleden ontdekt tijdens een training voor coaches en therapeuten door Life Creations, een praktijk die in Nederland SoulCollage® heeft geïntroduceerd. Het heeft mij geholpen in mijn wordingsproces als coach. Ik heb mezelf vragen gesteld als: ‘Wat wil ik onderzoeken’, en ‘wat wil ik bijdragen’ aan de samenleving in het algemeen en mijn klanten in het bijzonder. De SoulCollage® als methode voor zelfonderzoek en ontdekken van persoonlijke inzichten heeft mij veel inspirerende antwoorden gegeven. Dat is de reden dat ik collages nu ook zelf als officieel erkend Facilitator inzet als workshop van een dagdeel. Daarnaast gebruik ik SoulCollage® in mijn coachingspraktijk. 

Iedereen kan het!
Deze collages maken kan iedereen, het creëert niet alleen verbinding met jezelf maar ook met elkaar, en het geeft altijd veel plezier. Dat je dan vervolgens ook nog nieuwe inzichten over jezelf krijgt door het 'lezen' van je collage(s) maakt deze workshop tot een waardevolle tijdsbesteding. Tijdens de workshop waarin ik het maken van collages inzet, kun je ervaren hoe gemakkelijk het ook is om die verbinding te leggen tussen verstand en gevoel. Je eigen collages maken is een fijne manier om creatief bezig te zijn. Ook al denk je niet creatief te zijn. Dat je dan vervolgens ook nog nieuwe inzichten over jezelf krijgt door het 'lezen' van je collage(s) maakt de workshop tot een waardevolle tijdsbesteding. Mensen gaan elke keer weer met inspiratie naar huis. Dus, wil je eens iets vieren of een inspirerende activiteit organiseren met een groep collega's of vrienden, neem contact op en we gaan wat plannen...

FACE2FACE WORKSHOP
op aanvraag, bel voor een afspraak 0629070114 of mail info@drosteffect.nl 
Voor wie?
Voor iedereen die kennis wil maken met de werking van SoulCollage®, jong en oud zijn van harte welkom.

Waar?
Bij jou in de buurt op een geschikte locatie, in overleg

Wat kan ik verwachten?
We beginnen met een korte introductie

Daarna ga je je SoulCollage® kaart maken en lezen
We sluiten af met een ontspannende meditatie
Investering:  55,00 pp inclusief materialen
Het aantal mensen dat kan deelnemen: in overleg en afhankelijk van de beschikbare ruimte
Heb je zin in een SoulCollage® workshop, en kun je een groep geïntersseerden bij elkaar krijgen?
Neem dan contact met me op, en we plannen een dagdeel, tijd en plaats bij jou in de buurt.
Een SoulCollage® - workshop duurt ongeveer tweeëneenhalf uur en de kosten zijn €55 per persoon.ONLINE WORKSHOP
Met 5 lessen kun je individueel deze workshop volgen, op jouw tijd, wanneer je maar wilt, alleen of samen met anderen van jouw keuze.
Schrijf je in via een mail aan info@drosteffect.nl en je krijgt de inlogcodes toegestuurd.


Indeling online workshop: 
les 1 - Introductie 
SoulCollage®
les 2 - achtergronden van SoulCollage®
les 3 - zelf collage(s) maken
les 4 - samen met Andrea jouw kaart(en) lezen en bespreken (interactief en online op een afgesproken moment)
les 5 - terugblik en 'overhandigen' certificaat

Investering: €49 pp.
Betalen doe je online, direct nadat je hebt ingelogd met de aan jou toegestuurde inlogcodes.
Neem ook contact op als je er meer over wilt weten alvorens je aan te melden.

De reactie van Eef die SoulCollage® heeft meegemaakt:
 

De aanpak gaat uit van de SoulCollage® methode van Seena Frost. Ik ben daarom als officieel facilitator lid van de internationale 'SoulCollage® Community'.

 


Share our website