Het DrostEffect


Elke verandering, of die nu klein is of groot, gaat gepaard met weerstand. In privesituaties en in organisaties, ook in de gezondheidszorg. Iedereen beleeft bij deze veranderingen zijn eigen waarheid. Als medewerkers zich verzetten of afhaken, dan kost dit vaak veel energie van zowel werkgever als werknemer. Veranderende organisaties verwachten van medewerkers dat ze aan nieuwe kwaliteitseisen en verwachtingen voldoen, maar dat ontstaat niet vanzelf.
In Corona-tijden worden dan ook nog eens onze angsten en onzekerheden zichtbaar. Liever vluchten we daarvoor weg. Echter, we hebben onze persoonlijke kracht niet voor niks meegekregen. Soms is het even zoeken daarnaar, maar het is er. Als onderwijskundig coach en trainer ondersteun ik daarbij, door jou zelf-bewust te maken en je in staat te stellen optimaal gebruik te maken van je eigen talenten en mogelijkheden.

Dat geldt ook voor andere veranderende situaties, bijvoorbeeld in de privesfeer. Je gaat verhuizen. Je krijgt een kind. Een vriend overlijdt. Je verliest je werk. Het zijn veranderingen in het leven die je moet verwerken, een plek geven. Soms heb je daar een gesprekspartner voor nodig. Als coach kan ik je daarbij ondersteunen, om met zelfrespect weer verder te kunnen.

Op deze wijze lever ik een bijdrage in het sturen en faciliteren van veranderingsprocessen. Door middel van persoonlijke coaching, door coaching op intervisievaardigheden, en door trainingen op maat. 

Klik hier voor mijn folder 


 

Ik werk zowel op individueel niveau als met groepen. Ook met mensen die in onze maatschappij vanuit emancipatoir oogpunt ondersteuning kunnen gebruiken, bijvoorbeeld vanwege hun handicap, seksuele geaardheid of vrouw zijn.  Ik leer hen, door zelf verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken, (weer) krachtig te worden en sturing te geven aan hun leven.

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek waarin we kunnen bekijken wat ik voor je kan betekenen.

 
 

 

'EMPOWERMENT DRAAGT BIJ AAN EEN BETERE SAMENLEVING WAARIN MENSEN MEER VANUIT ZICHZELF KUNNEN HALEN'.

 


Share our website