BosHuisje Noordlaren

  • Home
  • BosHuisje Noordlaren

In de tuin van DrostEffect staat een nieuw huisje. Het is een in Scandinavische stijl gebouwd houten BosHuisje met een heerlijke veranda. Het huisje staat in een afgelegen hoek van onze tuin waar je alle privacy hebt. Het staat onder de bomen en heeft een royaal grasveld voor de deur om heerlijk te zitten, een boek te lezen, gezellig te eten. Bedenk het maar. Het is echt een huisje voor rustzoekers. Het is er heel stil. Behalve als de schapen van de buren lammetjes hebben :)

Indeling
Het BosHuisje heeft een gezellige woonkamer met open keukentje waar je op de tweepits inductieplaat een eenvoudige maaltijd kunt creëren. Ook is er een magnetronoven en een koelkast. Er is een knusse slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed en een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de vide staan ook twee bedden zodat je er eventueel met vier mensen kunt verblijven. Het gehele huisje draait op elektriciteit dankzij onze zonnepanelen, met een 40 liter warmwater boiler. Natuurlijk is er wel wifi, maar geen tv. Het is tenslotte een huisje om je eens even lekker te kunnen terugtrekken.

De omgeving
Het BosHuisje ligt aan de rand van het supergezellige dorp Noordlaren met haar 550 inwoners. Je loopt zo over de zandpaden de velden in, richting het Noordlaarderbos op 1,5 km. Het Pieterpad loopt op 700 meter langs ons adres. De reëen lopen door de velden achter en soms door onze tuin, evenals de das. Voor vogelliefhebbers is er aan de andere kant van het dorp de polder waar de vele trekvogels en de zeearenden hun plek altijd weer vinden. Het Zuidlaardermeer is daar ook te vinden, dus zwemmen of bootjevaren behoort ook tot de mogelijkheden. En wat dacht je van fietsen en wandelen door Drenthe, volop fiets- en wandelpaden in de omgeving.
Groningen stad is 15 kilometer verderop, dus zelfs bereikbaar met de fiets. Zuidlaren en Haren zijn twee gezellige dorpen in de buurt waar je lekker kunt eten en winkelen.

Te huur
Het BosHuisje is te huur via de website Natuurhuisje.nl vanaf het komende najaar. Mocht je nu al interesse hebben, dan kun je een berichtje sturen via het contactformulier op deze website.

Extra's
Dankzij de mooie grote tuin heb ik een droomlabyrint kunnen aanleggen. Begeleid lopen van dit droomlabyrint is altijd mogelijk. Geef het aan bij Andrea en we plannen een moment.
De begeleiding van een kleine groep met een SoulCollage workshop behoort ook tot de mogelijkheden.
Een coachmoment kan je altijd spontaan aanvragen want dat is mogelijk in de combinatie BosHuisje en DrostEffect. Een natuurcoachwandeling of een opstelling. Alles is mogelijk om op aanvraag bij Andrea te combineren met je verblijf in dit heerlijke BosHuisje.

Reviews
"Wat een knus en gezellig huisje is het. Zo heerlijk rustig en mooi in het groen. En wat is er mooier dan wakker gekraaid worden door een haan? Na het opstaan uit het comfortabele bed, genoten van een kopje thee en koffie met als enig geluid het gezellige getik van regen op het dak." Koos en Astrid

"This charming cabin is nestled in a tranquil forest setting with a cozy ambiance from the moment we arrived. We loved the scent of pine and the earthy and woody aroma, we loved being surrounded by nature's beauty. But the best part of the experience was the hosts! Andrea checked in with us to ensure we are comfortable and well fed (with caffeine!) haha. She has got this unlimited amount of crazy warm and nurturing energy, always passing on to us, we felt very loved. Ronald was the night watcher- we had a major storm one night and he was guarding the cabin.Thank you for the wonderful stay Andrea and Ronald!" Joy, Ping and little Maysie

Share our website