Coaching


‘Bestaan is een feit, leven een kunst’

Frederique Lenoir
 
Intuïtieve coaching


(online coaching is natuurlijk ook mogelijk)

In onze huidige maatschappij zitten we veel in ons hoofd en laten we ons voor een groot deel leiden door ons verstand. We denken de hele dag door. Vanuit dit denken zoeken we ook naar oplossingen als het even niet zo lekker loopt, of het nu gaat om het privé- of werkleven. Dat kan om grote levensvragen gaan, maar ook als je het gevoel hebt niet in balans te zijn. Wat moet mijn volgende stap zijn, op zoek naar ander werk? Hoe moet ik omgaan met die lastige collega? Ik heb behoefte aan meer rust in mijn leven, hoe kan ik dat creëren? Herkenbare vragen voor veel mensen.
Echter, niet alles is met denken op te lossen. Maar doordat veel mensen ‘in het hoofd’ zitten, is er weinig ruimte om te voelen. Eigenlijk gebruiken we nauwelijks onze intuïtie; dat deel dat altijd weet wat goed voor jou is. Veel fijner zal het zijn als er een balans is tussen verstand en gevoel. Mijn ervaring is dat je tot effectievere en duurzame oplossingen komt.
Als intuïtief coach verken ik samen met jou die vraag die jou het meest bezig houdt en waarmee je aan de slag wilt. In een intakegesprek maken we afspraken over de aanpak en tijd. Vervolgens begeleid ik jou met mijn vaardigheden zodanig dat je tot bepaalde inzichten komt en je antwoorden krijgt op je vraag. Daarbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie.  Ik maak hierbij gebruik van uitnodigende methodieken, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Lees in een interview met Andrea
 
'Intuitief coachen slaat een brug tussen denken en voelen, waardoor er een verbinding kan ontstaan van hart tot hart.
Juist hierin ligt de sleutel tot authentieke verandering en inzicht in leven en werk'
(bron: IMC Mensontwikkeling)


 
'Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen met jouw eigenheid in deze coaching. Je betrokkenheid, oprechtheid en mij in mijn 'verhaal' blijven volgen, heeft mij weer een stuk van mijn eigenheid teruggegeven en dat is een groot zonnig ervaren.' Marleen P.

'De toegepaste methoden vond ik heel fijn en kan ik zelf nog steeds toepassen. Je bent in de coaching begripvol, meelevend, geduldig en kan een veilige, open sfeer creëren waarin ik het gevoel heb gehad dat ik alles kon zeggen en delen. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren hoe verhelderend de coachingsmomenten soms konden zijn. 
Je weet een ontspannen en open sfeer te creëren waarin jij mij heel goed zelf naar mijn problemen en oplossingen kunt leiden.' Monique L.
 
Andrea is lid van de NOBCO, beroepsvereniging voor coaches, en onderschrijft de gedragscode van de NOBCO.


Share our website