Psychologische hulpvraag en coaching

  • Home
  • Psychologische hulpvraag en coaching

Coaching in Coronatijd
Corona eist zijn tol op velerlei gebieden. Mensen worden fysiek soms ziek, maar ook psychologisch legt het soms een zware druk op mensen. Veel meer angst, onzekerheid en isolatie zien we in de maatschappij. Of dat komt doordat Corona nu nieuwe eisen stelt aan de veerkracht van mensen of dat al aanwezige, soms sluimerende kwetsbaarheden de kans krijgen om op te vlammen. Het is duidelijk dat meer en meer psychische klachten een rol spelen in het dagelijkse leven.

Aanbod hulpverlening door ervaren coach
Ook is er soms een onderbezetting in de psychologische of psychiatrische hulpverlening is. Andrea is een ervaren coach met een achtergrond in de gezondheidszorg, psychologie-sociologie.

Vrijblijvend eerste gesprek
Andrea zal een eerste gesprek met jou geheel vrijblijvend aangaan. Of je nu oud of jong bent. Of je werkt of werkloos bent. Of je zelf hulp zoekt omdat je een naaste bent verloren of omdat je naaste in de (psychische) problemen zit, bijvoorbeeld je kind. In al deze gevallen kan Andrea een oriënterend gratis gesprek met je hebben en bekijken of zij iets voor je kan betekenen. De coaching kan bestaan uit 1 of meerdere sessies waarin we gesprekken voeren, eenvoudige oefeningen doen of bijvoorbeeld een wandeling in de natuur maken. Ook online kunnen we elkaar ontmoeten.

Contact
Bel voor een vrijblijvend telefoongesprek 0629070114 of schrijf je vraag via de email van DrostEffect of via het contactformulier.

Share our website