Officieel SoulCollage(R) Facilitator

  • Home
  • Blog
  • Officieel SoulCollage(R) Facilitator
  • 31/10/2018
  • Andrea Drost

Geinspireerd door de SoulCollage® workshops die ik volgde in voorgaande jaren bij Lucy Schaaphok heb ik deze creatieve vorm van coaching al heel wat keren ingezet in mijn coachingspraktijk. De reacties van coachees en van teams zijn zo enthousiast dat ik besloten heb om officieel facilitator voor SoulCollage® te worden. Afgelopen dagen was het dan zover, 4 dagen in België aan de kust met de beginselen van SoulCollage® aan de slag. Natuurlijk ontbrak het niet aan oefenen oefenen oefenen als facilitator. Weer vele nieuwe mooie kaarten maken en lezen. En daar kwamen dan ook weer heel wat 'Ikken' van mezelf voorbij. Het maakte me weer bewust van mijn Observerende Zelf, bekend vanuit de psychologie.

De SoulCollage® is een beschermd merk, ooit ontwikkeld door Seena Frost in de USA. Zij heeft als psycholoog jarenlang de door haar ontwikkelde methodiek ingezet in haar therapeutische praktijk. Maar wat zo mooi is van SoulCollage® is dat het voor iedereen toegankelijk is. Een middag of daglang op een heel laagdrempelige wijze aan de slag met plaatjes en de SoulCollage® kaarten samen creëeren en lezen geeft zoveel meer inzicht in datgene wat je bezig houdt. Het geeft mooie en ondersteunende inzichten in jezelf, in de mensen om je heen, je archetypen en zoveel meer. En wat helemaal prachtig is...gewoon heerlijk een paar uur te knutselen zonder dat je bang bent dat je 'het niet goed kunt of niet goed doet', want de creaties die iedereen maakt zijn altijd weer zo mooi. Ontroerend hoe op deze manier veel mensen hun creatieve Ik weer terugvinden. 

En ja hoor, ik heb de toets doorstaan...Ik ben nu officeel SoulCollage® Facilitator. Let dus op mijn website voor het geval je een keer een workshop bij me wilt volgen. En denk je nu bij jezelf 'ik weet een leuke gelegenheid of heb een groep bijeen en daar wil ik graag een paar uur SoulCollage® mee doen', neem dan contact met me op en we organiseren een leuke workshop.
 
Share our website