Meditatie

  • 12/02/2016
  • Andrea Drost

Meditatie ervaring
Sinds zo'n jaar of 9 heeft meditatie een belangrijke plek in mijn leven. Met regelmaat en onregelmaat keer ik steeds weer terug naar die momenten van stilte. Alhoewel...stilte...? De gedachten komen soms als een razende aan me voorbij. Maar ja, daarnaar kijken en beschouwen heeft me al heel wat inzichten opgeleverd. Evenals de stilte die op een gegeven moment toch neerdaalt.

Tijdens coaching bied ik ook regelmatig een geleide meditatie aan aan mijn klanten. Het brengt hen terug naar het moment en levert vaak verheldering op. 

Stadsverlichting
Elke tweede zondag van de maand van 20-21 uur is mijn 'huiskamer' weer gevuld met mensen die net als ik samen met andere Stadsverlichters een uur stilzitten. Al in bijna 900 huiskamers zitten groepen mensen op datzelfde uurtje met elkaar stil. En zo verlichten we met z'n allen deze wereld in gezamenlijkheid. Heel bijzonder. En je hoeft er niet eens een 'die-hard' yogi voor te zijn:)

IAMLOVE
Aanstaande zondag 14 februari organiseert Tijn Touber van Stadsverlichting een flashmob op het museumplein in Amsterdam. Het heet IAMLOVE en is bedoeld om op deze tweede zondag van de maand met z'n allen Liefde uit te stralen, tegelijkertijd, van 20-21 uur. Nou, als dat geen krachtige verbinding en mooi licht oplevert...!
Wij gaan eraan mee doen! Jij ook?

Zet je hart open op zondag 14 februari 2016 van 20-21 uur!

Namasté
Andrea
 
Share our website