DrostEffect viert haar 10-jarig bestaan

  • Home
  • Blog
  • DrostEffect viert haar 10-jarig bestaan
  • 21/12/2020
  • Andrea Drost

Koffie met taart
Het was een mooie dag in Groningen. Een perfecte dag om het Jubileumpakket van DrostEffect uit te reiken aan de directieleden Suzan Wierenga en Lammert Meinema van samenwerkingspartner KUUB.  Op het Martinikerkhof in Groningen waar KUUB is gevestigd met de Martinikerk op de achtergrond, staan wij daar trots te wezen. KUUB sponsort met trots het Jubileum van DrostEffect in het boekje wat speciaal voor de gelegenheid is ontwikkeld. En DrostEffect is trots op KUUB die projecten met mooie droomhuizen verwezenlijkt.
We hebben koffie met taart erbij genuttigd op deze feestelijke dag.

Jubileumpakket
Ook bij andere relaties van DrostEffect viel de afgelopen week het Jubileumpakket in de bus. Veel leuke en hartelijke reacties en felicitaties vielen mij al ten deel.
Het ontwikkelen van ideëen om het Jubileum te vieren ondanks Corona, was een mooi creatief proces. Andrea heeft het samen met Jubileumglossy.nl en Xiezo vorm kunnen geven. Via Teams en telefoongesprekken stroomde de creativiteit over internet van Groningen naar Zwolle en weer terug. Voor de foto's hebben Karin van Xiezo en Andrea echter wel even de natuur opgezocht, op anderhalve meter. En de hond Julie mocht mee en was blij.
Een uitgebreid interview met Andrea in het kader van het Jubileumjaar vind je hier.

Het droomhuis
Voor het droomhuis en de toekomstige praktijkruimte van DrostEffect hebben we inmiddels een plek gevonden. Vanaf mei 2021 kunt u DrostEffect vinden in Noordlaren waar de toekomstdromen van DrostEffect verder uitgewerkt gaan worden. Houdt de website en de blog in de gaten. DrostEffect gaat voor nog eens 10 jaar! Samen met jou!

Share our website